Meer livemuziek in de winkel om een platform voor lokale en gevestigde artiesten te bieden hen muziek in een intieme setting ten gehore te brengen! Daarom presenteren wij nu in samenwerking met Amplitects Booking & PR nu Amplified: een terugkerend evenement om lokale artiesten een podium te geven bij ons in de winkel. 

Speel je zelf in een band en willen jullie ook eens bij ons in de winkel optreden? Stuur dan een mailtje naar amplitects@gmail.com!

AGENDA:

Zaterdag 16 juni om 15.00:

Shandon Sahm is de drummer van de legendarische band Meat Puppets. Drie nummers werden zelfs door Nirvana op de klassieker MTV Unplugged gecovered: Plateau, Oh Me en Lake Of Fire!

Sahm zelf komt nu langs om zijn solo materiaal en de liedjes van zijn vader te vertolken; Doug Sahm. Doug was de leider van onder andere het Sir Douglas Quintet en de Texas Tornados. Het is dan ook geen verassing dat Shandon op jonge leeftijd begon te drummen door de invloed van zijn pa.

Sterker nog, in 1994 speelde hij zelfs een album in voor het Sir Douglas Quintet! Kort daarna leerde hij Curt Kirkwood kennen en samen richten ze de Meat Puppets op. Hiermee heeft hij samengespeeld met artiesten als Stone Temple Pilots, Soundgarden, Dave Grohl en Sonic Youth. 

Ofwel, de beste man heeft een CV om U tegen te zeggen. Dat hij bij ons in de winkel komt spelen is dan ook een ware eer, je wilt dit niet missen!

Voor een voorproefje zie ook zijn in-store bij Concerto:

https://www.youtube.com/watch?v=BPRZ87ayPLk

Zaterdag 30 Juni om 15:00

bom.jpg

Zaterdag 30 Juni komt schrijfster Alexandra Vierkant haar boek 'Boom! De wonderbaarlijke reis van een rock-'n-roll reus' bij ons in de winkel presenteren.

Jarenlang donderde zijn stem over de velden van de Zwarte Cross maar nu heeft hij pijn. Oprechte pijn. Zielenpijn. Als in de blues van Cuby. In 'Boom! De wonderbaarlijke reis van een rock-'n-roll reus' volgen we het turbulente leven van Johannes de Boom, een kolos op leeftijd, de 'Opa van de Nederlandse rock-'n-roll', die bijzondere keuzes maakte en dat zullen we weten ook! Zijn relaas is opgetekend door Alexandra Vierkant die een paar jaar met zijn band The Shavers meereisde als merchandiser.

Zaterdag 28 Juli om 14.00:

Earial03.jpg

Biografie Earial:

In 2005 begon ik een eenmansformatie onder de naam Earial

en schreef ik op m’n slaapkamer in Alkmaar twee albums en een EP, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Eind 2011 besloot ik alleen nog Nederlandstalig werk op te nemen
en naar buiten te treden met een band, waarmee ik twee jaar regelmatig heb opgetreden. Zie clip ‘Zo Word Ik Negentig‘. Eind 2014 stopte de band: ieder vervolgde z’n eigen weg.

In 2015 verschijnt het album ‘Het Proces Bij Daglicht‘ en in die zomer nam ik in m’n nieuwe studio in Zaandam m’n vijfde plaat op: ‘Het gevoel van Victoria‘. De release hiervan was in 2016. Op dit moment schrijf ik materiaal voor een nieuw album en treed ik regelmatig op. Ook organiseer ik het Sound From Underground-festival.

Voor het nummer Joodse Droom zie: https://www.youtube.com/watch?v=PdQLCd0OoVk&feature=youtu.be

Website: http://www.earial.nl/

Openingstijden

Maandag13.00-18.00
Dinsdag10.00-18.00
Woensdag10.00-18.00
Donderdag10.00-21.00
Vrijdag10.00-18.00
Zaterdag10.00-18.00
Zondag13.00-17.00

Boterstraat 10
1811HP Alkmaar
Tel: 072-2200205
E-mail: alkmaar@velvetmusic.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2018 Pop-Eye Velvet Music | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel